فواید مضاعف ورزش کردن در طبیعت-راهبرد معاصر
آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر سکو‌های خارجی و ارتقای کیفیت اینترنت حکم اعدام برای محیط‌بان کرمانی صادر شد / آخرین تلاش‌ها برای جلب رضایت شاکی توضیح وزارت علوم درباره تاخیر در اعلام فراخوان جذب هیئت علمی سال ۱۴۰۳ اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد مدیرکل دفتر حیات وحش: پلنگ دماوند ماندنی نیست ۶۰ درصد طلاق‌های این استان مربوط به کودک همسری است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۱۴؛ افزایش آلودگی هوا در کلانشهر‌ها دستگیری عوامل سقط جنین در کرج تأیید سه زمین برای آرامستان‌های جدید تهران/ احتمال دفن اموات از سال آینده در آرامستان «بی بی مریم» ادامه بارش برف و باران در برخی از مناطق کشور/ افزایش نسبی دما در هفته پیش‌رو عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در دروس ریاضی، علوم و سواد خواندن با افت همراه است تهران ۲ درجه سردتر می‌شود | هشدار نارنجی برای ۴ استان تداوم بارش برف و باران در ۷ استان طی امروز و فردا | هوای کشور از این روز گرمتر می‌شود کشف «طلسم درمان سرطان» در حفاری‌های باستانی ترکیه تعطیلی ادارات در سراسر استان کرمان به دلیل برودت هوا

فواید مضاعف ورزش کردن در طبیعت

یک بررسی جدید نشان می دهد که ورزش در فضای طبیعی- دویدن در پارک و دوچرخه سواری در امتداد مسیر سلامت- می تواند مفیدتر از ورزش در داخل خانه باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «جی مدوک»، محقق ارشد و مدیر مرکز سلامت و طبیعت دانشگاه تگزاس، گفت: «واضح است که محیط‌های طبیعی می‌تواند مکانی مؤثر برای ارتقا فعالیت بدنی باشد. مردم عموماً از بودن در فضای باز لذت می‌برند، پارک‌ها، مسیرها و باغ‌های محلی محبوب‌ترین مکان‌ها هستند.»

 

به گفته محققان، چنین ورزش‌هایی می‌تواند از مشکلات سلامت مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت، برخی سرطان‌ها و پوکی استخوان جلوگیری کند. همچنین می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کند، خلق و خو را بهبود بخشد، به کنترل درد کمک کند و امید به زندگی را افزایش دهد.

 

برای این مطالعه، محققان داده‌های تحقیقات قبلی را در مورد مزایای ورزش در فضای باز در مقایسه با تمرینات داخل سالن تجزیه و تحلیل کردند.

 

مطالعات، ترکیبی از مزایای بالقوه فعالیت بدنی در فضای باز را نشان دادند: بهبود خلق و خو و عملکرد مغز، تعامل اجتماعی بهتر، و لذت بیشتر از ورزش.

 

محققان خاطرنشان کردند که مطالعات بر نتایج کوتاه مدت کمتر از یک سال متمرکز شده بود. حال باید مزایا در درازمدت هم بررسی شود.

 

به گفته محققان، مردان بیشتر از زنان از پارک‌ها و فضاهای سبز استفاده می‌کنند، که احتمالاً به دلیل نگرانی‌های امنیتی است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار